Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verkligheten.

Men fatta jag är kär
inte dum.

Han kanske får mig att stamma
men gör mig aldrig stum.




Fri vers av fågelperspektivet
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-24 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fågelperspektivet