Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krossat hjärta, vart med om det?


Ord från ett krossat hjärta

Du behöver inte bry dig om vad du säger, du behöver inte bry dig om hur det tas, du behöver inte bry dig om vad du menar, du behöver inte bry dig om mig, det kan du fortsätta med så långt fram som tiden sträcker sig för oss. Eftersom du lyckas så bra med att vara okänslig och krossa mitt hjärta, så får det bli så. Det ska inte gå en enda dag för mig utan att jag tänker tillbaks på oss, på hur korkad jag var och hur patetisk du var. Allt jag ville var att du skulle öppna dig för mig, allt jag ville vara att du skulle säga det. Det, det, det.




Övriga genrer av Jessiikaa_
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-04-09 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessiikaa_
Jessiikaa_