Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar inte dig.

Jag saknar inte dig, jag saknar tanken på dig. Varje gång jag mådde kasst, var ledsen eller bara var allmänt nere, så tänkte jag på DIG. Du fick mig att må så mycket bättre, bara av att jag tänkte på dig. Jag tänkte på hur söt du var, när du skrev dedär sakerna som fick mitt hjärta, att inte bara smälta utan också att bli ditt. Varje gång du var sådär söt så blev mitt hjärta ditt, om och om igen. Men när du var sådär, ja vad ska man kalla det? Konstig? Så krossade du mitt hjärta, om och om igen. Och när du började att ignorera mig, ja. Då började mitt hjärta att dö helt enkelt. Och när du sa dedär orden, åh, jag kommer aldrig glömma det.

Jag kommer aldrig glömma dig, M.
You were something special, we were.

\"Förlåt, verkligen.\"




Övriga genrer av Jessiikaa_
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-10-18 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessiikaa_
Jessiikaa_