Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt, kan man kalla det?


Krossad kärlek

Den dagen jag slutade att älska dig försvann allt magiskt med omvärlden.
Allt jag tidigare levt för, allt vackert med världen fanns inte kvar.
När jag fortfarande älskade dig, och mitt hjärta var krossat, kunde jag göra vad som helst för att ta bort dig och den magiska omvärlden ur huvudet.
Men nu när skadan är skedd, så börjar jag faktiskt att ångra mig ..




Fri vers av Jessiikaa_
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-01-02 20:29



Bookmark and Share


  coffe
den var bra och intressant och den berör=)c
2006-11-08

  Erik&Anna
Igenkännade och vackert !
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jessiikaa_
Jessiikaa_