Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till doktorn,

Livets faser kan vara många, korta som långa,
fasorna kan vara jobbiga och lobbiga.

En skriker jobbliga, en annan tycker dom kan tiga.
Vad skall man siga när välfärdspampar vill ha piga?
Skall obehandlade patienter vackert börja niga?

Svedan och värken talar sitt eget språk, det leder
lätt till bråk och annat tråk och jag tror inte dom
flesta stöder ditt köp av kåk. Inte under dessa
premisser.

Det blir svårt att hitta kompromisser med dom som
livet missar, Speciellt, när ni vårdetikens grunder
fullständigt dissar.

Rätt var det är, i flagstången, ni istället för flaggan,
lik hissar.




Övriga genrer av Jörgen Carlberg
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Carlberg