Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen har ingen agenda

Det som är absolut sant saknar målbild,
resultatet är i guds händer och varje dag
blir till ett mirakel i detta helvete.

Våran arvsmassa bär på en intelligens utöver
århundrandens övertygelser och överklassens
bleka faser.

Era leenden och skratt mer skeva och
nedåtgående än vanligt. Vid alla konstlade
skratt så måste ni ju förstå någonstans, om
ni lyssnar, att ni aldrig kommer bli lyckliga
på det här viset.

Ingen blir det och till och med en bäbis fattar
bättre.




Fri vers av Jörgen Carlberg
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-03-24 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Carlberg