Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 21 jan

Vinterskymning

mitt förflutna faller i glömska

hos terapeuten




Bunden vers (Haiku) av Deva
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-21 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt när vinterskymning och terapeuter i nutid ... täcker över vissa saker i det förflutna.
2015-01-24

  Anna H
Snygg vändning där. Vackert med det förflutna som faller tillsammans med mörkret där i skymningen.
2015-01-21

  Gunwale VIP
Det var nog en riktigt inspirerande terapeut - som fick en att vilja se framåt!
2015-01-21

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig vändning, men är det inte så
att hos terapeuten rotar man i det
förflutna? Eller vill man glömma.
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Deva
Deva