Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tviveltro

Åh som våra ögon alltid möts
i varje parallellt universum
och som tungan fastnar i gommen
när det kommer ord ur din mun

Varje dag jag vandrat ångestensam genom staden
med bleka ansikten omkring mig med munnarna öppna
varje natt jag spenderat i sängen
insnärjd i lakan som luktar som dig

Så som jag alltid sträcker mig ut
mot dig
så som jag alltid gömmer mig
i varje hörn i varje skåra
så som jag hugger mig själv
igen och igen
med tankar som inte får tänkas

Hur jag klöser och klämmer livet ur mig
bankar och slår och sliter
i huvudet skriker det
vill släppa ut det äckliga fula
det som trasar och har sönder mig
men min mun är stängd
skriken kvävda
när jag tänker på dig
igen

Min hand sträcker sig efter din
trots eviga milen emellan
trots kampen i mig
och viljan att försvinna

Jag längtar ut
och in i dig




Fri vers (Fri form) av Flyktbenägna Nellie
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-21 21:17



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-13

  Linnéa Sinéad
Så väldigt fin.
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie