Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, den blev inte så lång.


Livräddare

Jag behöver
flytväst
livbåt
ishacka
brandsläckare
skyddsväst
hjälm
syrgas
motgift
Om du ska älska mig




Övriga genrer av pennylane
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-04-09 22:29



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Touché! Just in case of emergency
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

pennylane