Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten flickas sista önskan

Jag kräver egentligen inte så mycket.
Jag vill bara att han ska se mig, se mig som något
mer.
Inte ännu en dum student.
Jag vill att han ska se en kvinna.
Hans Helena.

Jag menar, åldersskillnad är ju ingenting nuförtiden.
Och så gammal är han inte.
Och jag inte så ung.
Och sen att det kanske inte är tillåtet,
vadå.

Jag vill ligga på hans säng och bli
Förförd av Shakespeare.
Dricka vin och diskutera livets mening
och tjusningen med
pluskvamperfekt.

Jag menar, det är ju bara en
liten flickas
sista önskan.




Övriga genrer av pennylane
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-04-18 21:00



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Äh, Sköna Helena är totalt överskattad.
Men vem vill inte bli förförd med pluskvamperfekt? Fast frågar du mig så föredrar jag ju satslösning, som bekant.
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

pennylane