Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning/konsekvens

Jag ska tränga igenom din sköld
krossa din rustning
Jag ska skala av alla lager och
blotta din verkliga ynklighet

Vem gav dig rätt att se in
Röra sådant som ingen någonsin
Hela det förstörda som krossat skulle
Förbli

Skrik efter nåd när piskan viner
Dina synder kommer aldrig förlåtas
Evigheters evighet i koma
Aldrig någon som kallar

Du spräckte dammen
Drunkna nu i syndafloden




Fri vers av pennylane
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-04-11 21:40



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Stark text, stark som fan!
Gillar de bibliska referenserna och orden som är lika hårda som rustningen. Skiljetecken blir överflödigt av raderna som kan direkttolkas som imperativ..
och ständigt närvarande finns något sårbart bakom grafemen.
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

pennylane