Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cynisk rage mot masspsykosen kallad Julen

Masspsykosen som går under benämningen julen har sakta tagit form och nu etsat fast sina stulna traditioner av ihopkletade idéer från diverse hedniska riter och bortglömd julmust i gemene svensk kärnfamilj för att till fullo konsumera och festa på människornas oändliga lager av stress och ångest tills slutligen den tvivelaktigt trevlige och korpulenta tomten kommer och belönar den som varit snäll med diverse gåvor. Den ena gåvan finare än den andre beroende på hur hög ekonomisk balans man uppnått i december. Jag gömmer mig på mitt rum..




Övriga genrer (Satir) av TempleOfWilderness
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-23 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TempleOfWilderness
TempleOfWilderness