Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delvis baserad på en utekväll på Bongo bar i Jönköping, mina destruktiva tankegångar samt mitt hat för auktoritet i alla dess former.


Krogvakt blev sprängd på Bongo Bar fast i fantasin.

Alkohol ger kort extas, gör mig kåt som en kanin.
Jag bjuds på blodig biff, en öl och en halv spruta morfin.
Jag slickar varje tallrik tills min tunga blitt porslin.
I bakrunden skriker nån att krogvakten är ett manssvin.
Han kastar ut den fulla tjejen med ett sliskigt flin.
I hjärnan på mig brister det och jag tappar mitt vin.
En smärtsam död för krogvakten skulle balansera harmonin.
Jag har en bomb i fickan och han sprängs i fantasin.
Jag är förevigt en tickande dödsmaskin.
Denna känslan väcker nostalgin.




Bunden vers (Rim) av TempleOfWilderness
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-04-04 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TempleOfWilderness
TempleOfWilderness