Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med fokus på vår sjukvård

På vissa ställen är det köer att komma fram till reception för att anmäla sin ankomst och givetvis betala för att man får möjlighet att nyttja vården.

Vi har bra teknik och min fundering är varför man inte använder sig av någon form av scanner av legitimation med möjlighet att betala med kort eller få en faktura hemskickad.

På så sätt skulle personal kunna minskas i receptionen men ändå finnas  kvar för dem som behöver stöd att anmäla sin ankomst eller har frågor. De andra i personalgruppen skulle få möjlighet att vara behjälpliga till sina kollegor och på så sätt effektivisera besöken.

Vi har ju tekniken inom andra områden så varför inte föra in dem i Landstingen?

En nyfiken medborgare som gillar att se möjligheter och förbättringar

©AngelaBohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-24 09:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
När jag besökte en klinik på US i Linköping, anmälde jag mig genom att använda en datorskärm som dom satt upp. Enkelt och smidigt.
2015-01-27

  Lars Hedlin
Bra frambringat och belyst!
2015-01-25

    ej medlem längre
Det ligger i skattesänkningspartiernas intresse att köer ska skrämma bort bort folk. Ju färre som orkar söka hjälp ju mindre skatt behövs. :-)
2015-01-24

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-01-24

    snöö
Ofta finns det en dator att anmäla sin ankomst på. Men av någon andledning är det så att många ändå föredrar den mänskliga kontakten framför tekniken.
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP