Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidspegel



Över broarna
passerar vi stadens
kyrktorn och parker
stannar vid Mälarens strand
badar i dess vatten
älskar nakna
oskyddat
efter lunch




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 907 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-04-10 00:08



Bookmark and Share


  Engel
Tinnar, torn och en vacker skröna. Som vi alla vill se bli till verklighet!
2018-10-12

    IsabellaMendrix
Det vilda, fria och sorglösa.
En kort, klar text som försätter läsaren i en stämning
av sommarrusighet. En fräsch dikt!
2006-05-22

  Teresia Ridell
Underbart !
Vackert o levande skapar du bilder av fri enkel kärlek !
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP