Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusgången



Sista sommardagen
Innan löven skiftat färg
Innan markens fukt fått frostens vita täcke
Sista sommardagen
Innan hon gick in i mörkret
Första höstdagen
Innan jag hunnit med
Är parkbänken tom




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-04-10 00:21



Bookmark and Share


    Louise B
förlust och sorg, men himla bra skrivet
2006-04-17

    NoMi F
Känns sorglig
men ändå kärleksfull
Bra skrivet
2006-04-16

  Teresia Ridell
Andas sorg o stor förlust.
Som hösten är..
Jag ryser !
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP