Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For the better

Don't evoke
memories
that make me choke

Leave them behind
they tear
up my mind

Don't go further
don't make me guilty
of murder




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-07 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otäcka minnen är nattens plåga.
2018-06-07

  Goraxy 89 Orion VIP
Min teknik är att varje gång ett otäckt minne dyker upp så tar jag det till toaletten och spolar ordentligt !
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP