Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbanan

Barn prövar skridskor
föräldrar ger stadigt stöd
tågen går förbi




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-25 15:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Målande bilder med få ord. Tycker om hur fokus växlar från barnet och föräldern till tåget.
2015-01-26

    ej medlem längre
Fin att läsa
2015-01-25

    ej medlem längre
Bra haiku. Tycker om!
2015-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP