Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innehållsförteckning

Spår av naturliga råvaror
kan förekomma.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 430 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-01-30 14:45



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Kan det möjligtvis vara
"sockerbeta" i . . hahahha. .
2016-03-08

  Ponkla
Själva paketets material ja, haha!
2015-02-25

    ej medlem längre
Skrämmande bra skrivet.
2015-02-03

  Anya VIP
hahaha Jaa vi är nästan där. Bra!
2015-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt att det ska behöva gå så långt...

2015-02-02

  Marianne Räf
Onaturliga är kanske inte bättre...
2015-02-02

  Linda CH VIP
Tyvärr sant! :)
2015-02-02

  Petter Wingren
Träff
2015-02-02

  Lars Hedlin
JA bäst att se upp så man inte får i sig något "Nyttigt" :)
2015-02-01

  Connie
Ja man kan ju undra varför har äkta citron i diskmedlet i stället för drycker?



2015-01-31

  Eva Helene VIP
Bra, bäst att vi ser upp, avvanda som vi är!
2015-01-31

  Maria Sundelin VIP
Eller min favorit
På jordnötspåsen. Kan innehålla spår av jordnötter.
2015-01-31

    ej medlem längre
Träffsäkert, snyggt och sant..
2015-01-31

  Chawa VIP
Träffande och sorgligt!

Inte att förglömma i dessa tider är att ju längre en innehållsförteckning är desto mindre människoföda är det...

Laga mat från grunden med endast naturliga råvaror (helst ekologiskt) är det bästa vi kan göra!




2015-01-31

  anits VIP
Ja, så är det numera, det är nog inte så mycket naturligt i många råvaror.
2015-01-30

  amanda_panda
Så som verkligheten ser ut..tyvärr!
2015-01-30

  Angel of love
Sorgligt men sant...
2015-01-30

  ULJO
Ja för inga råvaror är väl genuina numera
2015-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det var fyndigt! Kanske så det borde stå. För det är ju mest onaturliga saker i innehålls- förteckningen, som det är nu.
2015-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Precis så borde det stå på de flesta förpackningarna!
2015-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Precis så borde det stå på de flesta förpackningarna!
2015-01-30

  Ingrid Trolle
Åter har du med få ord
spikat fast sanningen på
ett humoristiskt sätt, som
samtidigt får oss att tänka
efter. Det hjälper inte att
baka själv. T o m mjölet
är "behandlat". Varför nöjer
vi oss kan man ju undra.
2015-01-30

  Teresia Ridell
Haha, ja..knappast bland sega godisar..eller viss färdigmat men ja;) Snyggt och kul som alltid:)
2015-01-30

  louisegirl
Ja det är skrämmande, snart är allt bara konstgjort..
Bra skrivet!
2015-01-30

    ej medlem längre
Det är sorgligt när man känner att det faktiskt stämmer...
2015-01-30

    ej medlem längre
Ja man kan undra hur mycket av det vi får i oss som är helt naturligt, inte ens krav-odlat håller måttet förmodligen.
2015-01-30

    ej medlem längre
Tänk hur det blivit - på två rader har du summerat årtionden av utveckling som snarare är avveckling, skrämmande

...när vi kan göra så mycket bättre!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck