Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort text om osäkerheten. Genrer på dikter är inget jag sysslar med.


Du

Du leker med mig.
Du är kärleksfull.
Du leker ändå med mig.
Du kysser mig.
Du kan få mig så lätt.
Du vill ha mig.
Men vad vill du ha? Min kropp? Mitt hjärta? Min själ?
Du smeker mig.
Jag är din.
Är du min?
Jag frågar inte, inte då.
Men ensamheten som du lämnar kvar när du går.
Vill du ha mig?
Eller leker du bara med mig?




Övriga genrer av /the black rose
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-27 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

/the black rose