Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lykta fönster

Vad hör din tanke? Vad sår din tunga?
I fönstret står du, du tittar bort,
på glesa grenar en själ en lunga,
ett öga smiter om än för kort.



© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-28 11:44



Bookmark and Share

  Kaptenlöjtnant
Stort
2015-01-28

  Kaptenlöjtnant
Stort
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller