Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag såg genom tågfönstret


Tallskog

Tallar i rader
som soldater i givakt
jämngamla plantor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-29 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Planterad skog - istället för naturskog!
2015-02-02

    Birgersdotter VIP
Fin ögonblicksbild
2015-02-02

  Lena K Nilsson VIP
Väl fångat!
2015-01-30

  RitaBrunner
Här lyckas du verkligen att förmedla något som vi alla har sett men inte funderat närmare över! Jättebra!!
2015-01-30

    ej medlem längre
Mysig haiku!
2015-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP