Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kråkmöte. Peter Olausson.


Kritik på en text (1353) kortfattat





Det är lustigt det där med 'solens ankomst'
som får en att tänka himmel blå och vår.
Trots att så mycket tjänstvillig kyla och vinter
ännu står för dörren
att bjuda in envar i välkomnande famn ändå.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-01 19:18



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Alla är vi olika..för hur annars skulle det se ut annars?!
2016-06-01

  Magdalena Eriksson VIP
Fin tanke. inget är självklart
årstiderna i oss eller utanför.
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP