Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där om legitimation var en sketch i teve med Suzanne Reuter som expedit på posten eller banken kanske. Har på tungan vad den manlige skådespelaren hette men kommer inte på det. Han skulle hämta sin, men det sket sig.


Svårighet i att söka legimitation



Jag kanske är en dåre
men jag har svårt att bevisa det
för mina medmänniskor

för så fort jag säger något
om det till folk
gör de allt som för att bevisa motsatsen.

Det är som att simma
mot en vägg av ström.
Eller hur det nu sägs.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-07 22:13



Bookmark and Share


  Nanna X
https://www.youtube.com/watch?v=YN3IT3xMpho

den som sitter bakom luckan har makten över språket och logiken, så är det bara

2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP