Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften som aldrig glömmer när man haft den

Det finns en vikt
som inte väger något att bära
det finns en sol
som bränner i molntäckta dagar
det finns en osynlig kraft
som sveper genom alla länder
det finns ett hav som
smeker osäkra stränder
och om vi sträcker ut våra händer
kan vi få saltstänk på våra fingertoppar
som smakar liv




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 302 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-30 20:10



Bookmark and Share


  Cadena
Underbar - fina bilder fångar den här kraften.
2015-02-14

  SpamPippiL VIP
Kärlekens kraft. Fint skildrad.
2015-01-31

  Teresia Ridell
Underbart skrivet! Ja att kunna fånga känslan, det fina som finns inom räckhåll om man vågar/orkar..
2015-01-31

  evana
Upplever att dessa fina rader skulle passa utmärkt till musik!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan