Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exfru till konstnär tycker att den före detta makens tavlor är rena rotvälskan


Dina demoner


Vem kunde förstå dina demoner
eller
dina osammanhängande meningar

Det gick inte i dag heller
Nu är jag utan arbete igen
Duvornas avföring är överallt
Det luktar smuts
Vem är det som skjuter
Du är så djävla frigid
Gå härifrån
Försök älska mig, den som kan
Vart tog pengarna vägen
Nu har det gått en propp
Flygplanet kraschade på grannhuset
Flygplanet kraschade i duvboet
Duvorna är så djävla frigida
Gå härifrån, gå härifrån

Duvorna styrde dig
Plötsligt såg jag dem i
dina tavlor
hur de obönhörligt drog i dig
men förstod dem
gjorde jag aldrig.



10/11 2014




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-01 13:48



Bookmark and Share


  i af apa
ha! så jävlars bra...!
2015-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP