Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är mycket man kan reta sig på.


Krypet på skärmen


Nu är det där igen…

… nu fick jag undan det…

… nej, nu kom det tillbaka

Än är det uppe i högra hörnet
än gömmer det sig i aktivitetsfältet
än syns det inte alls

Just när allt förefaller att vara
frid och fröjd
dyker det lilla monstret upp

Att försöka fånga det med musen
är meningslöst

Fördömda kryp
vad gör man

*
Sluta jaga mig
piper markören.



9/4 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-16 16:00



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Nu var du fiffig Lena där satt den nu.
;)
2024-04-17

  TrollTörnTrappan VIP
Haha, hade varit hemskt läsvärt redan om det rört sig om en riktig insekt... Nu gör sig texten ännu fyndigare, med markören i huvudrollen! (+ för musen som jägare)
2024-04-16

  Kungskobran VIP
Jag retar mig nästan varje dag på något som inte fungerar på datorn paddan eller telefonen.
Men när jag skall handla något på nätet och sajten inte fungerar tragglar jag inte längre med det utan väljer en annan leverantör
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP