Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Få förunnat att vara profet i sitt eget land.


Tung pärm


Den har sina egna berättelser
dessa mångfaldigar sig
förstås

Pärmen, som ökar i vikt
även om den kan tyckas
väga luft

Hennes ögon säger
Stoppa den på dig
göm den
vad skulle du släpa med den för

Konstens syster
dina ögon hörs väl

Tja, vad skall man med
den till egentligen
Hon har rätt
den är nog i vägen

Som hade den haft egna ben
följer den mig
dit jag går

Kanske borde jag strunta i den

Säga åt den att stanna hemma.



14/4 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-16 15:56



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Sedär fick även pärmen liv!?! Den bär alltid på nånting man kan behöva, även i stunden, men blir mestadels dödvikt att bära på.
2024-04-16

  Kungskobran VIP
Den finns alltid där blicken för konsten, poesin, var du än är vad du än gör
2024-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP