Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sikta högt


Lämna jorden


Åren av studier
konkurrensen
hetsen att alltid behöva lyckas

Allt för att bli
en prick på himlen
osynlig för de flesta

Ensamheten där ute
utsattheten
prisgivenheten

Så avundsvärt alltsammans

Rödhaken matar ungarna.



31/3 2024




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-05 17:40



Bookmark and Share


  florissants VIP
Håll hårt om rödhaken!
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP