Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita berg

Nordan för in snö
vita berg tornar upp sig
pappersnäsdukar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-01 23:41



Bookmark and Share


  Deva
Riktigt fyndigt, du hittar tvisten som gör en haiku!
2015-02-02

    Birgersdotter VIP
Förkylningstider
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP