Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DampAnfall


Som ett djur inträngt i ett hörn

 

Vilda hästar rusar genom vindlingar och vener, cirkulerar som den naturligaste energi, möts av motstånd i blixtfruset landskap. Karg mark exploderar sätter Amygdala i brand, en eld som får isen att forsa mot magen medan rastlösa hovar stampar pannben.

När världarna krockar växer ena på andras bekostnad. 

Tigern dyker upp från Ingenstans, spottar och fräser, ryter så bakgrunden verkar ljudlös som vakuum. Djungeln sjuder av motstridig atmosfär, finner ingen skärpa och det skummar ur käftar.

Ramlar genom en spricka och rusar ut i svart, lika skyddslös som omgivningen, för att som alltid landa i förtvivlans famn.

 

 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 685 gånger och applåderad av 30 personer
Utvald text
Publicerad 2015-02-02 12:36



Bookmark and Share


  Vilhelm
Utan återvändo trots vetskapen om vad som ska hända befinner man sig i sitt eget vakuum. kapitulationen inför vad som komma skall är ett faktum.

så är det precis.

Ville
2016-06-25

  MieMo
Jag kan ana hur det kan kännas, förblindad av raseri och frustration. Starkt och med extrem skärpa.
2015-02-16

    Silverbjer
Vilka slutrader!
"Ramlar genom en spricka och rusar i svart, lika skyddslös som omgivningen, för att som alltid landa... i förtvivlans famn."

Känslan förmedlas väl och målande, med mixen mellan skön poesi och blodigt allvar.
2015-02-12

  Augustin F
Jag känner den starka inre energin målad på ett fint sätt.
2015-02-12

  Stefan Höglund
en text som manar till mycket eftertanke
2015-02-12

  Lars Hedlin
En text som berör!
2015-02-04

  aol
Så bra beskrivet och så berörande
2015-02-02

  Fredrik Gaefke
Plötsligt står de på ens uppfart med flera andra lejon och kräver tillbaka sina skulder. Bara en tanke. Hälsa haren!
2015-02-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Känns igen från mitt arbete inom barnomsorgen.
2015-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver något som de flesta inte har en inblick i. Bra beskrivet!
2015-02-02

    ej medlem längre
Det var ingen rolig situation.
Väl beskrivet!
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP