Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet var i Sthlm skönheten bor...


Linjespel

Du sätter upp ditt hår
med en brun kam
som du ger epitetet
tantvarning
Du verkar aldrig förstå
att det är just din
nackes ljuvliga linjer
som får mig att ticka
även denna vintervecka




Fri vers av basen
Läst 387 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-02-02 12:44



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
vackert
2016-04-19

  Solstrale VIP
Vilken underbar liten texthyllning till flicka! Hoppas du snart ger oss läsare mer... Tack!
2016-04-07

  Nils-Robert
Så bra diktat. Man fångas omedelbart i känslan
2016-03-09

  Smygande
:)*
2015-08-26

  Smygande
Som får mig att ticka.. Fantastisk rad ????
2015-08-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina sensuella toner i din text!
2015-02-15

  i af apa
så fint...
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

basen

Senast publicerade
Linjespel
till min icke...
* Se alla