Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Telefonrösten. Till den som känner sig ha skrivit den egna som texten.


Kritik på en text (1571) om dramat





För den
som föredrar spänning
i annan form
finns ju annars alltid böckerna
om Ture Sventon.

Vilkas handling omspänner
såväl kosmopolitiska miljöer,
färgstarka skurkar,
poliser, temlor
som även jakter och dragna pitoler.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2016-08-04 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP