Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag står vi där

Du vet vad du ska säga.
Du vet vad du ska göra
Hur du ska gå
Hur du ska uppföra dig
men ändå är det ganska svårt

Man hakar upp sig
Börjar stamma
Gråter av lycka
Titta efter fläckar på klädselen
Nervös är nog ordet.
Man har har tänkt på det i många veckor, månader, ja kanske år.
Men hur som helst.
Det går nog bra.




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-04-10 17:23



Bookmark and Share


  Therés
ja oftast går det ju bra.
Bra beskrivet
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj