Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lilla äventyr

Att vara så dum som jag har varit en gång i tiden är helt sjukt.
Tänker tillbaka på en person som jag älskat.
Vi hade planer om framtid
Vi ville så mycket med våran kärlek.
Ja jag var kär.
Eller vi var rättare sagt förälskade i varandra.
Sen kom jag i någon liten dans eller vad man ska kalla det.
Min lust blev fel.
Min hjärta blev för stort.
Så så stort, att det fanns plats för fler en än person i det.
Dubbelliv det blev
Usch, vad det blev fel.
Tårarna föll.
Men svartsjukan fanns inte.
Jag tror han var blind.
Lusten blev större.
Mitt lilla äventyr blev mitt liv.
Jag sårade en människa så att han fick ett hål i hjärtat.
Idag säger han att hjärtat inte går att laga.
Jag älskar inte den här personen längre
och han älskar inte mig.
Men det spelar ingen roll.
Jag är ledsen för det jag gjorde.
Men du lärde mig en läxa och det är jag tacksam för idag




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-04-10 17:40



Bookmark and Share


  BlåhäXa
Det är de som är så tråkigt, vi kan inte styra våra känslor "på riktigt"... vi kan hålla dom "tillbaka" o låssas att dem inte finns - men dem finns där ändå och lurar... men det är Bättre att älska två än att inte känna kärlek alls! - det slutar alltid att någon sårar någon...
2006-04-20

  Therés
Ett sogligt minne från förfluten tid.
Bra skrivet
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj