Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUNK Sverige...



SJUNK Sverige... så... ta riv ner den där ÖVERBYGGNADEN av ingenting... GO DOWN! ... jag känner in detta land och vad jag förnimmer är VREDE, AGGRESSIONER, RÄDSLA och den gamla vanliga kvällen framför TV:n; tryggt och normalt att slippa TÄNKA SJÄLV.
Vi är DROGADE allihop... manipulerade redan från starten... GRUNDLURADE... invaggade i en falsk säkerhet av På spåret, Internet och inbillad självkänsla. Världens PROBLEM beror på varje Människas ovilja och oförmåga att sitta ensam med sej själv i ett Tyst Rum.
Trygghetens Förlovade land Sverige......... Schizoida och Optimistiska och Lådvinsfulla ser singlarna fram emot nästa SHL-match. Sjunk Sverige.

AC DC - Go Down:

https://www.youtube.com/watch?v=LFOhLuUnkPA




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-03 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP