Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varningstexter är till för att ta absolut intryck av. Jag vill på detta vis fästa en möjlig läsarens uppmärksamhet på vikten av att alltid söka reda på hur resurserna för att rädda sig ut eller från en fara, eldsvåda et cetera, i första hand är tillgängl


När snoppen tränger in i



slidan så är det ju ingen som först har frågat
om den vill penetrera något alls. Utan det
måste ju vara ägaren av densamma som vill
det där. Och det är ju inte heller slidan som

vill att något tränger in i den, utan det är
även där innehavaren av densamma som
tillåter det. Om det nu kan antas att de där
människorna, individerna i sig, inte blir

tvingade till övningen ifråga. Om snoppen
eller slidan kunde bli tillfrågade så kan det
ju hända att de inte alls skulle vara med på
noterna. Självklart är det ju inte heller att

bär eller svampar vill bli som plockade.
Eller att hjärnan absolut vill delta i olika
aktiviteter. Den kanske skulle vara hyfsat
nöjd med att blott kontrollera organens

funktion i kroppen. Vem kan väl veta något
om sådana saker i egentlig mening? Så
nästa gång du gör något, eller vill göra något.
Försök att sätta dig in i din kropps olika

delar och fundera över vad de vill göra för
något. De kanske bara vill att du går och
lägger dig på sängen med elgitarren och
rockar loss. Så att tapeten ramlar ner.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-04 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP