Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Goda hemligheter.


Dolda vänner



Det glömda visar sig ibland,
indirekt i dolda drömmar.
Man ana dettas väsen kan.
Det är som det om en ömmar
i Sinnenas häftiga brand.

Goda faktorer glömmes bort, -
så kan det, mycket väl, hända -
i Sammanhang av skilda sort.
Själen må ingen alls skända, -
- icke heller ens lilla kropp!

Nånn - eller några kan vara
din utsatta person - till stöd, -
å ser om du är i fara - - - -
samt räddar dig från en snar död!
Hjälper dig att biffen klara!

Det kan kännas tryggt å veta
att - i lönn - kan finnas vänner, -
vackra, fina å diskreta - - -
som vet hur du faktiskt känner, -
- och vad du vill ha att äta!

Så det är bra va´ medveten
om att mycket kan ligga dolt!
Exempelvis hemligheten - - -
- om att dela med dig, ej snålt, -
- till vänner i Evigheten....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-04 10:53



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tänkvärt & Bra!
2015-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
Vänner är en skattefri förmögenhet.
2015-02-04

  KattenKin VIP
Fint författat, ligger mycket i dina ord!
2015-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf