Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska i ett FLOW... Dö med ett Leende <3



När barnet var ett barn så var alla KÄNSLOR Påslagna
Det SKRATTADE så det KIKNADE och KISSADE PÅ SEJ
Men normerna och konventionerna och LAGOM och VUXEN...
Men det här Barnet ville inte vara en lydig kille bärande mask
Så han blev en HÄNSYNSLÖS KONSTNÄR som gick sina egna vägar......
Men vem orkar med en sån Man i en stad som Örebro??
Leva Fullt Ut... Älska i ett FLOW... Dö med ett Leende <3




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-04 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP