Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I New York flyter alla på som ovanligt...



Flamingon har siktats vid Storsjön. Rapporterar sportsnuskföreningen Spajs & Kristna Nightclubprominento strax innan Värnamo om man kommer från Bjuv den gamla vägen inte den äldsta där det för övrigt pågår arkeo-ologiska proggressiva panteologiska utgrävningar efter den förste Hippien i Småland. Alltså lilla storsjön på G W Perssons domäner i hans senaste deckare. I New York flyter alla på som ovanligt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-04 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP