Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimsmidarens mission


Att aningslöst och surrealistiskt måla
rader mellan partikel och pyramidal
låta vana och vishet sammanstråla
som skön konst sprungen ur verbal  




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-02-05 10:01



Bookmark and Share


    Loffe
Åh, hur skulle jag med rim uti
mina egna dikter låta bli
ära dessa, i ord klädda tankar
när hjärtat mitt för rimvers bankar?

Rimmad vers i all sin prakt,
det är för mig en fröjd.
Du har lyckats bra med takt
och det gör mig så nöjd.

2015-02-09

    ej medlem längre
Fint diktat med rim!
2015-02-05

  Marianne Räf
Intressant tema! Där
fick du till det, igen! :D
2015-02-05

  Lars Hedlin
Bra där!
2015-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Gillar!
2015-02-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP