Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till att skriva noveller och särskilt då kortnoveller handlar det främst om att kunna ljuga sig blå och röd, så att den socialpolitiska färgblandningen blir den rätta och till slut övergår i grönbrunt.


Konfliktlösning - kortnovell




Eftersom myndigheterna sagt åt oss att våra fyra barn hade rätt till varsitt eget rum och vi bor i en trea med kök har vi tvingats säga till dessa myndigheter att vi inte hade råd med en större lägenhet. Men det löste sig bra ändå. Vi sa helt enkelt åt dem att sätta två av våra ungar i varsitt fosterhem, eftersom de säkert skulle få det mycket bättre där. Det ena fosterhemmet är beläget i Skåne och det andra i norra Norrland. Själva bor vi i Södertälje, några mil från huvudstaden. Kom sen inte och säg att det finns problem som inte går att lösa här i världen. Det som krävdes var helt enkelt den rätta viljan!




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-08 10:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja ! hen är inte så lat, vår administrationsbyråkrat, tyvärr !
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP