Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


God natt mamma

sjunger dig till ro
såsom du gjorde med oss
cirkeln är sluten




Övriga genrer av Månika
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-02-05 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika