Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sorts haiku


Livet

lilla älsklingen
sorgen så tung att bära
märkt av livet nu




Övriga genrer av Månika
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-02-05 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika