Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenaden

skottet växte upp
till ett stort och starkt träd

den dag han nådde sanningen
växte han in i en bro
som gav hoonom huvudvärk

då drog han upp sina rötter
och promenerade över bron

bara för att upptäcka
att på andra sidan
såg det likadant ut




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-05 23:08



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snygga liknelser !!
2015-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson