Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dop


Väntrummet

Sitter å väntrummar

trummar på mobilens tömda skärm

Bland många andra är
en kvinna typ utan namn
satt redan när jag kom

Hon heter fan ingenting
anonym, Anna Ny?

Inte ens namn hon ser ut som:
Fanny, Petra, Emma, Sara, Sara Boberg, Li, Linn, Liv, My och eller Py
passar

Bara sitter
å sitter,
längre än jag
kvar
pga henne synes kön stå still

Wtf!?

Om inte ens hon passar i på nåt av alla de perfekta namnen, hur ska då jag ropas upp rätt

Vem är jag?
Vilket namn går jag under?

Jag döper henne, jag döper henne till nästa utropade förnamn

Bara för att få undan henne

"Mats Edin"

Men det är ju jag,
Jag minns! Jag finns.
Det namnet lilla Annany får du inte idag

Idag är det jag










Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-06 09:41



Bookmark and Share


  Respons VIP
Klurigtroligt!
2015-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP