Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fransyska kan utöver att beskriva en sorts individ som lever i eller är åtminstone född, till och med inflyttad till, Frankrike. Som de flesta annars torde känna till det är en fin del av kroppen på en del djurkroppar.


Kanske är verkligheten en fransyska?




Visst är det väl skönt
att stundom läsa eller höra
att man på individnivå
fortfarande har något att skratta åt.

Det är väl det som fångar
brukar säga om fångenskapen.

Om den inte varit så förbannat tråkig
och glädjedödande
hade de inte haft några skäl alls
att roa sig själva.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2015-02-06 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP