Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till att använda bildspråk kan målaren låna av dansaren, dansaren av poeten och poeten av målaren.


Dagens reflektion 20150206




Vintern är kanske
lång och hård, men inte bara
den, eller hur?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-06 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP