Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ja, ja, ja...ännu en variation på temat gråt...bagatell. Fale Bure.


Kritik på en text (1568) konstnärligt betraktat




Vatten som bas är inte illa,
till teskedar salt samt viss känsla.
Tillsats, kärleken till hantverket.
Att mejsla ut poesin.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-02 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP