Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbarnas totala STATUSFALL...

 

Dom vidriga tonåringarna med Steve i spetsen
med sin terror, sin totala avsaknad av medkänslor,
sin arrogans och dumdryghet - dom hade misskalkylerat...
situationen... Den paralyserade pojken som dom hade i
sitt våld hade blivit vän med två värsting-värstingar
från Markbacken, två amfetaminister som Johan hade
lånat pengar en dag i Hästhagen. Ikväll var dom i HÖG-form...
Och dom knackade på hos Johan och klev in, och insåg ganska
snabbt läget. Följande halvtimme åkte Steve och hans
kumpaner på så mycket stryk så att dom aldrig skulle glömma det.
Dom kravlade på golvet och bad om nåd, gråtande, klagande.
Ut med patrasket på gatan så det sjöng om det, sen tog dom med Johan
hem till en tjej som var snäll och förstående, bra på att trösta. Smiley heart




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-07 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP